Hoe werkt het

Hoe werkt het

1. Kies je afbeelding

Welke afbeelding wil jij straks nabouwen met bouwsteentjes? Kies elke afbeelding die je maar wilt! Of het nu een foto is, een logo, een illustratie, of een ingescande tekening: het kan allemaal. Elke digitale afbeelding kan je gebruiken. En als je even geen inspiratie hebt dan hebben wij een heleboel voorbeelden om uit te kiezen.
Hoe werkt het

2. Kies je formaat

Hoe groot wil je je uiteindelijke mozaïek hebben? Op de website kan je uit een aantal standaardmaten kiezen: we hebben verschillende groottes en formaten, vierkant en rechthoekig. Let hierbij op dat de vermelde groottes de aantallen pixels beschrijven, en dat een enkele pixel 8mm bij 8mm groot is. Een mozaïek van 50×50 is dus in werkelijkheid 40cm bij 40cm groot.
Hoe werkt het

3. Pas je afbeelding aan

Is je portret foto per ongeluk in landschap-modus gemaakt? Geen probleem! Op onze site kan je je afbeelding roteren en spiegelen zodat je altijd de juiste kant boven hebt. En kies je voor een mozaïek in alle kleuren of ga je toch voor eentje in zwart-wit?
Hoe werkt het

4. Pas effecten toe

Je kan direct op de website een aantal instellingen aanpassen die invloed hebben op de kleurstelling van je gekozen afbeelding. Speel met de helderheid en contrast om te zien wat voor jou het mooiste mozaïek geeft. Elke wijziging die je maakt zie je direct terug in het eindresultaat!
Hoe werkt het

5. Selecteer het precieze gedeelte

Wij begrijpen dat het vaak maar om een gedeelte van de afbeelding gaat, en dat het lastig kan zijn om digitale bestanden van te voren te bewerken of bij te snijden. Daarom kan je bij ons rechtstreeks op de website een selectie maken binnen je afbeelding van het gedeelte dat je later wilt nabouwen. Versleep en vergoot of verklein de selectie en zie hoe je mozaïek er uit komt te zien.
Hoe werkt het

6. Rond de bestelling af

Als je helemaal tevreden bent met het eindresultaat kan je de bestelling plaatsen. Uiteraard vindt de betaling plaats in een veilige omgeving. Na het afronden van de bestelling gaan wij er mee aan de slag. We hebben een paar dagen nodig om alles in orde te maken, maar je kan het pakket binnen 3 tot 5 werkdagen bij je thuis verwachten!
Hoe werkt het

7. Ontvang het pakket

Na het afronden van de bestelling begint het lastigste werk in het hele proces: het wachten op het pakketje! Na een paar dagen ontvang je je eigen gepersonaliseerde bouwpakket bij je thuis. In de mooie verpakking is het ook meteen geschikt om als uniek cadeau aan iemand anders te geven.
Hoe werkt het

8. Bouw je eigen afbeelding!

Ga aan de slag met je eigen mozaïek. In het pakket vind je alles wat je nodig hebt: een basisplaat, alle bouwsteentjes en een duidelijke instructie-afbeelding. Tijd om te gaan bouwen! Stukje bij beetje komt je afbeelding tot leven. Elke steen die je op juiste plek drukt draagt bij aan het uiteindelijke eindresultaat, en als je een foutje maakt kan je die makkelijk herstellen.
Hoe werkt het

9. Bekijk het eindresultaat

Na al het werk is het dan eindelijk klaar: jouw eigen unieke mozaïek! Helemaal naar eigen ontwerp heb je een zelfgemaakt stukje kunst om op te hangen of ergens neer te leggen.
Hoe werkt het

10. Projectwerk

Build Your Picture realiseert ook grotere projecten. Complete wanddecoraties van meerdere vierkante meters, een grote herinnering aan een belangrijk bedrijfsevenement of simpelweg als excuus om met een groep mensen bij elkaar te komen en samen aan iets te bouwen: alles kan! Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe we je wensen kunnen realiseren.

Prijstabel

Hieronder staan de prijzen voor de verschillende afmetingen.

 
formaat in pixels24x2432x3250x50elk gewenst formaat
formaat in cm19.2x19.225.6x25.640x40elk gewenst formaat
prijs€35€50€95op aanvraag
alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en btw
X