Over ons

Achtergrond

Volwassen zijn en bouwsteentjes. Gaat het nog samen? Wat ons betreft wel! Onze ambitie is om weer onbezorgd plezier terug te brengen in het leven.

Op dit moment is bijna alles on-demand beschikbaar. Dat geeft veel voordelen maar schept ook veel verwachtingen. Reactietijden zijn kort, het leven is haastig, alles is druk en het vliegt voorbij. Stilstaan wordt een steeds grotere uitdaging, maar de behoefte aan bewust leven lijkt ook steeds meer toe te nemen. Alleen, hoe wordt dat bereikt?

Afgelopen jaren hebben wij als team een trip down to memory lane genomen. Wat vonden we vroeger zo leuk wat we nu niet meer doen? En dat is urenlang met Lego® spelen op zolder tijdens een regenachtige dag. Lekker prutsen, bouwen, fantaseren, noem maar op. Of met Ministeck® aan de slag om een patroon na te maken. Met de handen bezig zonder al te veel na te hoeven denken. De tijd uit het oog verliezen en even helemaal opgaan in het moment. Ontzorgd voelen en plezier hebben. Genieten van wat je hebt en waar je mee bezig bent.

Dit plezier en ons groot enthousiasme over bouwsteentjes staat aan de basis van Build Your Picture. Een originele en unieke manier om jouw afbeelding zelf te creëren via het leukste tijdverdrijf dat er is: bouwen met steentjes! Je geniet niet alleen van het eindproduct, maar gaat in elke stap plezier beleven. Van het bedenken, tot het ontwerpen en samenstellen. En wij zorgen ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken om randzaken. Voor plezier van begin tot eind met jouw herinnering in een unieke vorm.

We wensen je veel plezier!

— Het team van Build Your Picture —

X